Privatforsikring

Privatforsikring er noe alle trenger og som er en viktig trygghet i hverdagen. Forsikring erstatter ikke bare objektet som er forsikret, men sørger også for en løsning inntil skaden er utbedret. Hverdagen kan ikke settes på pause mens leiligheten din utbedres, eller bilen din er på verksted.

Alt kan naturligvis ikke erstattes med penger, men det å ikke få en økonomisk krise i en ellers vanskelig situasjon kan redusere den psykiske påkjenningen. Det er derfor viktig å være riktig dekket i forhold til din situasjon og deres behov.

 

Nemi Østfold legger vekt på personlig rådgivning og hjelper deg å velge forsikringsløsninger til akkurat ditt behov. Dersom skaden inntreffer får du hjelp av dyktige skadebehandlere og siden man tidligere har avklart ditt behov får du hjelpen du trenger for å komme tilbake til situasjonen du var i før skaden oppsto.

- Det er det forsikring handler om!

 

Visste du at: - Det i snitt skjer et innbrudd i en norsk husstand hvert 10. minutt? Innbruddserstatningene øker stadig og er nå oppe i rundt 500 millioner kroner i året.

festestranda.jpg


Motta tilbud! - Raskt og enkelt!

Fyll inn din kontaktinformasjon nedenfor så kontakter vi deg!
Personlig kundeservice og god oppfølging er vårt varemerke og din trygghet!

Navn:                  

E-postadresse: *

Telefonnummer: